Søndag d. 12/11 spillede TMS U14 Pige 2 ude mod Team Ramsø. Det var en gentagelse af forrige rundes kamp, hvor TMS holdet tabte med 21-27 efter en defensiv sløj indsats (primært i anden halvleg). Der var derfor fra trænerteamets side lagt stor vægt på at løfte det defensive niveau og hjælpe målvogterne så godt ind i kampen, som muligt.
Taktisk have trænerne fra TMS taget lidt initiativ og forsøgt sig med et lidt mere offensivt anlagt 5-1 forsvar, som skulle tage brodden af Ramsøs skytter og dække op for nogle af de mange indspil de gulblusede forsøgte sig med. Indledningsvis virkede initiativet, stærkt suppleret af en velspillende Mariem Hady i målet, som viste stor form med flere flotte redninger. Angrebsmæssigt havde Ringsted en del mere besvær, sammenlignet med forrige weekend. Team Ramsø dækkede fortsat deres offensive 3-2-1 forsvar, som vil give de fleste hold i rækken lidt besvær. Alt for ofte blev Ringsted pigerne lukket ned til frikast og det var derfor svært at finde rytme i angrebsspillet. Generelt dækkede begge hold bedre op end de spillede angrebsspil og det betød at stillingen ved pause tid var 8-8.
Anden halvleg kom TMS rigtig dårligt fra land. Forsvarsspillet sejlede og Team Ramsø udnyttede meget hurtigt at Ringsted pigerne tilsyneladende, rent mentalt, ikke var kommet ud fra pausen. I løbet de første 5 minutter var stillingen 13-8 i stedet for 8-8. Forsvarsspilllet blev derefter stabiliseret ved primært to indskiftninger i form af Emma-Sofie Christensen og Anna Werner, som i høj grad var medvirkende til at modstandernes scoringsfrekvens blev dæmpet gevaldigt. Langsomt åd TMS sig ind på Ramsøs føring og med 8 minutter igen er stillingen 15-15, og det virkede, som om at Ringsted havde momentum. Desværre viste Team Ramsø lidt større overskud i den sidste fase af kampen og scorede på deres chancer, hvorimod TMS brændte deres. Derfor blev det også til et hæderligt nederlag på 19-17.
Som refleksion på kampen skal TMS pigerne se på at de kun taber med to mål til rækkens suveræne førerhold, og at de gennem samtlige kampe indtil videre har vist at de formår at ligge flere og flere lag på deres spillemæssige kompetencer og niveau. Fortsætter den positive udvikling, så vil det helt sikkert kaste flere point af sig her før jul og forhåbentlig endnu flere spillemæssigt gode kampe efter jul. Til trods for at pigerne ”kun” har to point, så har de været med i alle kampe og i perioder vist flot spil. Når man samtidig ser på at holdet op til denne sæson nærmest udelukkende består af nye konstellationer, så lover det jo godt for fremtiden. Kampens spiller blev Emma-Sofie Christensen, som viste flot forsvarsspil og supplerede med at score nogle vigtige mål.
Næste kamp er, for U14P2, søndag d. 19/11 kl. 13:30 på udebane mod KHKS. U14P1 spiller deres næste kamp ude mod Rudersdal onsdag d. 15/11 kl. 19:00.