Mandag aften fik TMS besøg af AG i kvartfinalen. Det startede rigtigt godt, de kom lynhurtigt foran 4-1 på godt forsvarsspil og målmandsspil. Men desværre brænder vi for mange 100 procent chancer. Så frem for 7-1 blev det 4-4. Derefter blev det en meget kedelig kamp uden tempo. Ingen afstand og for meget in fight, så bolden kom aldrig rigtig op i tempo. Det blev til en pausestillingen på 6-5 i vores favør. I pausen taler vi om at få mere energi i vores spil, større afstand til forsvaret, så vi kan komme i højere fart mod målet, så vi ikke bliver tacklet og får spillestop konstant. Men desværre starter vi 2. halvleg, som vi sluttede 1. halvleg. De første 15. minutters spil efter pausen bliver meget med at bytte mål. Men med 5 minutter tilbage af kampen får vi lavet et lille hul på 13-11, som vi desværre brænder og smider boldene væk, så AG får udlignet til 13-13. AG har bolden med 50 sekunder spilletid tilbage, men vi formår at få presset dem til en afslutning spids fra fløjen og bolden er på TMS hænder med 15 sekunder tilbage. Vi kører en kontra, der sidder lige i skabet og får spillet Viktor fri til en stor chance, som han lopper sikkert i mål 3 sekunder før tid, og TMS vinder kampen og møder HØJ i semi- finalen.