TMS U12 drenge har vundet DM i det afsluttende finalestævne, som blev afholdt i Hvidovre. I sidste weekend tabte drengene sjællandsmesterskabet til FIF og det skulle vise sig at få afgørende betydning for DM-kampene.

De 20 bedste hold i Danmark deltager og TMS var kommet i en spændende indledende pulje, hvor første kampe var imod Furesø. Det blev en overkommelig opgave og med en sejr på 15-9 var vi kommet godt i gang med turneringen.
Anden kamp var mod Brøndby, som altid giver nogle tætte kampe og sådan blev det også denne gang. I den tætte affære scorede Hiwa det afgørende mål fra venstre fløj til 13-11 sejr.

Herefter gjaldt det Team Favrskov, som blev nr. 2 i de jyske mesterskaber. Endnu en helt tæt kamp, hvor modstanderne især havde meget stærk venstrehånd. Kampen bølgede frem og tilbage, men i sidste sekund scorede Oscar sejrsmålet til slutresultat 15-14.
Puljens resultater flaskede sig, så vores næste kamp mod Skive blev puljefinalen. Igen skulle vi igennem et drama mod et teknisk og fysisk godt hold fra det nordjyske. Vi havde bolden med 45 sekunder igen og helt lige, men lykkedes ikke med vores afslutning og i stedet fik Skive muligheden for at score i sidste sekund til slutresultat 12-13.

Heldigvis var vi sikret videre avancement til kvartfinalerne søndag, hvor modstanderen blev FIF. Et hold som vi har haft mange gode opgør imod og som slog os i SM-finalen weekenden tidligere. Derfor blev vores sidste puljekamp mod Hvidovre bl.a. brugt til at afprøve lidt taktik, som kunne bruges mod FIF. Andreas og Frederik satte flot spillet op og vi vandt 17-9 over Hvidovre, hvor mange ting blev udført rigtig godt.
Med selvtilliden i orden kunne vi mærke på holdet, at de var max klar til revanche mod FIF. I kampen var vores drenge fokuserede som aldrig før og der blev virkelig gået til stålet. En intens forsvarskamp gav os en sejr på 10-8. Nederlaget var revancheret og drengene udstrålede pludselig selvtillid og overskud, så det tidligere nederlag blev brugt konstruktivt. Tidligere har flere af drengene opnået en tredjeplads ved DM, men nu var målet at komme i finalen.

Semifinalen var mod Ribe HK og efter en lige første halvleg satte vi os på kampen fra starten af anden halvleg og tog en sikker sejr på 18-13. Her var Anton markant på stregen med hele 6 scoringer.

Tredje gang blev lykkens gang og nu ventede sidste års vindere Hørning i finalen. Trods syv kampe blev det en fantastisk god og spændende finale. Vi kom bedst fra start og i første halvleg var det især højresiden, hvor gode oppres fra Valdemar gjorde Aksel til suveræn skytte med 5 mål. I målet tog Marinus fra, så vi ved pause førte 6-3. Det forspring indhentede Hørning dog hurtig og udlignede til 6-6. Lidt krise, men så tog Oscar fat med 3 flotte scoringer i træk fra venstre back. Hørning hang dog på og kampen var helt lige indtil Kley diskede op med to redninger på 10O chancer indover stregen. Vi havde igen teten og med endnu et par super mål af Aksel kom vi foran 12-10. Hørning reducerede med 30 sekunder igen og gik op i helbanepres, hvor Kasper iskoldt løb igennem og scorede til slutresultat 13-11.

Guldet var hjemme og en fantastisk sæson afsluttet som Danmarks bedste U12 drengehold.

Stående fra venstre: Træner Henrik Nielsen, Oscar Olsen, Frederik Bertelsen, Anton Poulsen, Andreas Tesgaard, Tobias Andersen, Aksel Halsgaard, Kasper Teglgaard, Valdemar Mikkelsen, Hiwa Van Schayk og Træner Jørgen Alnor Liggende: Marinus Dreisig og Lucas Kley