Vi tog friske til Albertslundhallerne med U14 drenge hold 2 for at deltage i niveaustævne.

Desværre blev det en mindre god dag på flere parametre!

Vi når at se vores modstanderes indbyrdes kamp, som er meget lige og på fint niveau. Vi vurderer ud fra dette at vi kan få to gode kampe med fokus på udvikling at holdet.
I første kamp mødes vi Vallensbæk og vi får en fin start på kampen med føring på 7-3 efter et kvarter. Her bliver Kley i målet desværre ramt i ansigtet helt utilsigtet af modstander. Vi må sætte markspiller på mål og det giver en del uro, men fin pausestilling på 8-7. Til 2. halvleg vælger Vallensbæk så at sætte to U16 spillere på banen, som om vi ikke havde udfordringer nok i forvejen. De blev klart fysisk kampafgørende og vi taber 14-19. De to U16 drenge spillede i sidste uge kval til 1. division i U16 rækken!!

Til næste kamp mod Albertslund bliver Kley ikke klar og vi må have hhv. Emil og Andreas på mål. De gør det godt i målet, men vi mangler ressourcer i angrebet og taber 19-22. Det var dog en god kamp og der blevet kæmpet og spillet fint bold fra begge hold.

Vi tilmelder 2. division og må så håbe, at det ikke er tendensen at møde U16 dispensationsspillere med stor fysik og kampafgørende niveau.

Tror næppe dispensationsreglen er tiltænkt således i turneringsregelmentet…