Det var nogle spændte drenge og trænere, der drog afsted for at se om de kunne opretholde den flotte seedning som nr. 2 på hele Sjælland.

Første kamp blev spillet kl. 11.30 imod TIK, drengene startede med et stabilt 6-0 forsvar hvor det var tydeligt at se drengenes fysik gjorde det svært for TIKs offensiv. TMS Ligger ud med nogle fine 2. bølge scoringer som meget hurtigt lagde lidt afstand til TIK på måltavlen.

Dog gik der ikke lang tid før mentaliteten, haltede lidt og der blev taget for let på opgaven. Det var tydeligt at se defensivt da TIK bliver lukket ind i kampen, med en del mål ind over midten, samtidig blev der sjusket i angrebet med uskarpe bevægelser og tekniskefejl.

Drengene når lige inden pausen at hive lidt op i sig selv og slutter af med nogle fine scoringer i stationært spil og igen på 2. bølgen og går til pause foran med 4 mål.

Anden halvleg får TIK ikke et ben til jorden, drengene kører 25 min. med max gas, defensivt med et ændret forsvar til 5-1, kontraspil og stationært spil hvor de kommer på rum, og viderespil på meget højt niveau.

Kampen ender 28 - 15 til Ringsted.

Sidste kamp for drengene skulle spilles imod Amager, som drengene tidligere har spillet imod i opstarten. Vi vidste på forhånd at det ville blive en tæt kamp imod et godt skydende Amager-hold, som fra sidste opgør havde overtaget imod os.

Denne gang var drengene opsat på at det skulle være anderledes, mentaliteten var på plads både før og under kampen og det betød en super start på de 2x 25 minutter.

Med et stærkt forsvar og fine redninger inde i målet, et velspillet angreb fik de hurtigt overtaget på kampen.
Igennemhele kampen blev der knoklet defensivt, med at få løst Amagers gode højreside som i perioder udfordrede os gevaldigt, dog altid med et forsvar der hele tiden faldt tilbage til de gode takter.

Anden halvleg blev forsvaret løbende justeret lidt længere frem til deres skytter og drengene kunne med en flot indsats i den sidste del af kampen på nogle gode 2. bølge scoringer samt også nogle scoringer på gode krydsbevægelser trække lidt fra til en sejr.

Kampen ender 21 - 17 til Ringsted

Drengene og trænerteamet kan tage tilfredse hjem til Ringsted og forbedrede sig til næste uges GOG-Cup hvor vi kommer til at møde nogle stærke Jyske hold.