Så blev det endelig lørdag, og det betød, at vi skulle til Roskilde for at spille vores 1. tuneringskamp i 2. div.
Ugen op til kampen bød på comeback på træningsbanen for enkelte spillere og rotation i truppen samt lidt belastede/ømme drenge.
Dette gjorde, at vi som hold skulle bidrage allesammen for at få succes.

Det gjorde bl.a., at vi starten af kampen valgte at ændre lidt på vores strategi og spillede 4-2, og med en uges arbejde kan vi godt være tilfredse med resultatet af det.

Dog fik vi en svær start. Defensivt kom Roskilde alt for let til afslutninger. Vi fik lagt alt for lidt fysik på, samt sammenhængen gjorde, at de kunne åbne op udefra samt ramme os hårdt på kant og viderespille ud imod deres fløje.

Offensivt i vores 4-2 kunne vi finde mulighederne og havde fin succes med at komme frem til frie chancer. Dog er Roskilde et hold, der i starten af kampen straffede os på vores vendebolde, og lagde den ned i vores mål. (9-4)

I slutningen af 1. halvleg får vi ændret vores defensiv til en 5-1, som passede os meget bedre. Vi fik duellerne ud på siderne, og her får vi i en lang periode lukket ned for skud udefra, og vi formår på backsene at holde Roskilde mand-mand.

Ligeledes fik vi offensivt en ekstra mand ind i bagkæden og fandt hurtigt over i det, vi er gode til, nemlig krydsbevægelser og at komme godt på de frie rum.
Vi går til pause nede med (13-9)

Troen samt motivationen til at arbejde hårdt og videre med det, vi havde succes med var der fra starten af 2. halvleg, og nu var det os, der var i teten.

Vi æder os stille og roligt ind på Roskilde på godt forsvarsspil, gode redninger samt flotte og gennemspillede angreb. (16-18)

Hen imod afslutningen kom Roskilde tilbage på os, dog med os på bolden i sidste angreb. I 4-2 fik drengene spillet et flot kontrolleret angreb, som ender ud i et fantastisk indspil ind til stregen, som afgør kampen til vores fordel. (18-19)

En spændende håndboldkamp, hvor der til tider fra begge holds side blev vist spil, som sagtens kunne havde været til en 1. division.

Her efter kampen sidder en stolt træner, der så nogle drenge kæmpe og spille alt det, vi til hverdag bruger vores tid på at træne ... og så lidt til. Det er stærkt gået drenge !!!