Så blev det søndag, og det betød anden kamp i 2. div denne gang på hjemmebane i Dansk Kabel TV arena imod Sakskøbing. Et hold man på forhånd var klar over, havde en del fysik med sig især i deres bagkæde.

Derfor havde vi snakket en del om, at vi defensivt skulle stå mere imod end vi gjorde i sidste uges kamp imod Roskilde.

Det blev en større udfordring, især når man gerne vil have overførselsværdien med i forhold til det vi træner med i kamp. Det er begrænset hvor meget tid der er blevet brugt på forsvar og det at dække op sammen som et hold.

Kampen starter jævnbyrdigt ud, hvor vi igen har nemt ved at komme til chancer hele vejen rundt, især mand-mand duellerne på backs og indspil til stregen sidder lige i skabet.
Defensivt har vi svært med at løse et langsomt spillende angreb, der åbner op udefra når vi ikke kommer langt nok frem til dem.
Duelmæssigt mangler vi især opbakning udaf, når de angriber på kant.
(6-6)

Frem imod afslutningen af 1. halvleg, arbejder vi hele tiden med at justere defensivt, hvor Sakskøbings bagkæde finder nye løsninger (nye udfordringer) bla. flotte indspil til stregen som straffer os.
I en periode hvor vi offensivt har nogle ukoncentrerede angreb, og hvor afslutningerne heller ikke går vores vej.

Vi går til pause, lidt frustreret over en periode hvor alt vi foretager defensivt går Sakskøbings vej og hvor angrebet skulle justeres lidt tilbage på sporet. Vi ville gerne have mere fart i spillet, og det var svært når det gik langsomt nede i den anden.
(8-10)

Her snakker vi om i pausen, at vi må tage nogle chancer for at komme tilbage i kampen, så tingene kunne komme os til gode igen.
Defensivt var løsningen at komme op i et 3-3 forsvar, hvor vi kunne tage mere intiativ på Sakskøbings bagkæde, og få dem lidt længere væk fra mål. Samtidig skulle vi have opbakningen med ude omkring fløjene når vi fik dem på kant.
Derudover skulle vi have mere tempo i angrebspillet, flere angreb hvor vi fik sat tingene bedre op og mere effektivitet på afslutningerne.

Anden halvleg starter op. Defensivt er det svært at omstille sig. Sakskøbing løser det fint, med indløb fra backs hvor de er svære at holde.
Men nogle gange handler det om at tro på at tingene vil lykkes, hvis man kæmper hårdt også selvom at tavlen viser noget helt andet. Der var ting der kunne justeres så vi knoklede hårdt videre.
(10-14)

Stille og roligt fik vi justeret vores 3-3 forsvar til at dueller kom ud på ydersiden, hvor fløjene var klar til at bakke op, og redninger kom da Sakskøbing blev presset på deres afslutninger.
Angrebmæssigt fik vi fart i spillet, og gode angreb hvor vi er koncentreret på at sætte vores ting op, og udnytte de steder på banen hvor vi havde succes. - Vi vinder perioden 9-1
(19-15)

Frem imod afslutningen, kommer Sakskøbing så småt tilbage, men her er kampen heldigvis afgjort til vores fordel.