Fredag d. 29/9-17 havde HRØ udtrukket TMS Ringsteds U14P hold til at skulle spille i mod Rødovre. Rødovre måtte på forhånd leve med at være forhåndsfavoritter, da de fra forbundets side var seedet 4’er på Sjælland og til niveaustævne d. 2/9 havde slået Sjællands formodentlig stærkeste hold, Ajax, med overbevisende 23-19. Ringsted pigerne var derfor godt klar over at der skulle arbejdes for føden i dagens kamp.
Første halvleg startede jævnbyrdigt ud. De to hold fulgtes ad og især forsvarsmæssigt var det to hold der var godt organiseret. Det betød også at det angrebsmæssigt aldrig blev skøn håndbold, men til gengæld kunne kampen gøre op for dette med flot fight og høj intensitet. TMS største trussel indledningsvis i kampen kom fra Nicoline Vendelborg på højrefløjen der noterede sig for 2 flotte scoringer! Det var dog Rødovre der først fandt deres spil, og ved stillingen 2-3 går Ringsted pigerne en smule i stå. I en målfattig første halvleg er TMS bagud med 7-4.

I pausen bliver TMS pigerne enige om at boldene skal slippes lidt hurtigere, og presset skal føres videre. Derudover har spildprocenten været for stor ift. skud på mål/skud forbi. Rødovres målmand var ganske enkelt blevet testet for lidt, da man for ofte skød decideret forbi mål. 2. halvleg starter noget rystende for TMS pigerne, der godt nok får spillet sig til gode chancer, men også brænder disse. Til gengæld er Rødovre kyniske på deres to halve chancer og pludselig er stillingen 9-4 i stedet for måske 7-6. Da Ringsted så kort efter bliver ramt af en 2 minutters udvisning så det ud, som at løbet var kørt. Men her viser pigerne en ukuelig vilje og en forbilledlig evne til ikke at give op, selv når det ser sværest ud. Faktisk ender undertalsperioden med 1-0 til Ringsted og her skal Camilla Myssen især fremhæves, for at gå forrest med bevægeligt forsvarsspil og stort ansvar i angrebet, på nogle meget afgørende tidspunkter. Den gode undertalsperiode formøbler sig videre til resten af kampen, hvor stillingen går fra 9-4 til 9-8 og ved 2 minutter tilbage af kampen er stillingen 11-11 og TMS er på bolden. Desværre er to meget simple tekniske fejl, i de to sidste angreb, samt en tællefejl i 3’er forsvaret meget afgørende og kampen ender derfor 12-11 til Rødovre.
Ringsted pigerne kan gå fra kampen med oprejst pande, for de var i den grad med til at skabe en flot håndboldkamp. På en dag hvor alle leverede fine præstationer uden store udsving hverken i den negative eller den positive retning blev kampens spiller Mathilde Rømer. På målet demonstrerede hun, især i 2. halvleg, mange redninger og stor kølighed i afgørende situationer, som var med til at hjælpe hendes hold på rette vej.
Pokalturneringen er indledningsvis et gruppespil, hvor 1’eren går videre. I gruppen er vi også matchet op mod HMH Maribo og Nykøbing, som vi møder hhv. torsdag d. 5/10-17 ude (Maribo Hallerne) og d. 2/11-17 ”hjemme” på Haslev Idrætsefterskole.
Tak til alle de fremmødte tilskuere, forældre og modstandere for at skabe en god stemning om håndboldkampen.