U16 Drenge 1. division vs. HIK/KFUM den 8. oktober 2017.

Efter et knusende nederlag til DM favoritterne i sidste weekend, skulle U16 drenge i 1. division tage i mod HIK/KFUM hjemme. Såvel spillere som trænere var klar på at rejse sig, men var godt klar over, at de ville blive en svær kamp.

Fra første fløjt lagde HIK/KFUM et massivt pres på alle pladser og viste sig, at være stærke i mand/mand spillet. Vores stationære forsvar står i store dele af kampen rigtig godt. Vi får tacklet fint af i midter blokken, men deres højre back volder os problemer. Drengene kæmper hele kampen igennem men har svært ved, at komme til kvalificerede afslutninger og tekniske fejl i angrebet bliver straffet i den anden ende.

Efter en god snak i pausen kommer vi godt tilbage i kampen, blandt andet ved at spille mere direkte. Vi kommer ind hvor det ondt og de gange hvor vi ikke scorer får vi straffe. I midten af 2. halvleg er vi bagud med 3 mål. Men en 2 min. udvisninger koster os dyrt og inden længe er vi igen bagud med 5-6 mål.

Der var mange gode momenter i kampen og vores forsvar begynder at står godt. Dette var desværre bare ikke nok til at nappe point mod et velspillede HIK/KFUM hold.

Kampen ender 19-27 hvilket nok er 4-5 mål for mange i forhold til kampen som helhed.

Vi kæmper videre som hold og gør os klar til næste kamp hjemme mod TSØ hvor vi gerne skulle på tavlen.