Søndag d. 8/10-17 spillede både TMS Ringsteds U14 piger første og andet hold hjemme. Nedenfor følger et referat af andet holdets nederlag til Kirke Hyllinge-Kirke Sonnerup. Kampen var andet holdets første turneringskamp og det var tydeligt på pigernes spil at der både var premiere nerver, lidt håndbold rust og nogle nye konstellationer, som endnu ikke er spillet sammen.

I første halvleg starter KHKS flot ud. De kommer med vildskab, fart i deres spil og mod til at turde fejle. Specielt i deres kontrafase satsede de meget, og det bekom ikke Ringsted pigerne specielt vel. Det var helt tydeligt at pigerne lod sig stresse af KHKS’ høje tempo og alternative forsvarsspil. Havde det været muligt at tage en timeout tror jeg at trænerteamet havde gjort brug af den forholdsvis tidligt i kampen. Samtlige afleveringsfejl og bolde der blev tabt blev omsat til mål i den anden ende. Heldigvis stod Caroline Veggerby en glimrende første halvleg, hvilket var med til at holde TMS inde i kampen. Når KHKS ikke løb kontra og TMS kom ned i forsvaret og stå, gik det bedre. Ringsted havde godt fat i skytterne og deres små trickspil med overgange, samt blinde indløb fra fløje blev lukket flot ned. Dog var angrebsspillet gennem hele første halvleg rustent og usikkert, hvilket betød at stillingen ved pause tid var 9-2 til gæsterne.

I pausen må Ringsteds trænerteam have sagt noget rigtigt, for pigernes spil blev betydeligt bedre. Der var pludselig mere ro i angrebsdelen, returløbet blev forbedret og forsvaret fortsatte hvor det slap fra første halvleg. Det betød at de rødblusedes føring langsomt skrumpede. I denne fase af kampen skal især nævnes Anna Werner, Sofie Jensen og Mariem Hady for at gå forrest da det virkelig betød noget. Gassen gik desværre lidt af ballonen til sidst og kræfterne rakte ikke til 2 * 25 minutter, hvilket betød at KHKS kunne trække lidt fra igen. Kampen sluttede 17-9 til gæsterne, men TMS pigerne skal hæfte sig ved det flotte comeback og den gode fight de præsterede i 2. halvleg. Hvis de kan ride videre på den bølge skal det nok kaste point af sig!

Kampens spillere blev de to målvogtere, Caroline Veggerby og Mariem Hady. Næste kamp for U14P2 er søndag d. 22/10-17 Kl. 15:10 i mod SMUT BG.