BESKRIVELSE AF UNGDOMSSCOUT FUNKTIONEN

Primært formål at fastholde en stamme af spillere, der sikrer eliteniveau på U-14 og U-16 og samtidigt sikrer basis for et hold 2 på årgangene.

U10 og U12 spillere bør komme af egen fri vilje.
Evt. kontakt fra forældre fra omegnsklubber i ovenstående årgange besvares af årgangstræneren. Årgangstræner tager kontakt til talentspejder ved U-14 spillere i nærområdet, som har udviklingspotentiale.

U16 spillere kan kontaktes direkte med opfølgning af telefonisk kontakt til forældre. Der skal være samtykke med årgangstræneren før kontakt.

Spillere skal desuden tiltrækkes TMS ved profilering af elitemiljø med uddannet trænerstab, sundhedsteam, fysisk træning, målmandstræning mv.

Ungdomsscouten indgår altid i dialog og samtykke med trænerteams, men kommandovejen for evt. klubskifte går gennem Ungdomsscouten. Det er væsentligt at der tages hensyn til egne spillere fra lokalområdet 4100 og at det vurderes hvordan nye spillere skal kunne bidrage enten til elite- eller breddeniveau.
Ved kontakt til forældre skal det præciseres at spiller/forældre indgår i klubarbejde med opgaver som fx dommerbord, skrabelodder, sponsorspisning m.m.